Els nostres Serveis

Vingui a conèixer els nostres serveis que li ofermi a la farmàcia:

Màquina de Vending 24H

El nostre dispensador de productes disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any li permetrà obtenir el producte de parafarmàcia que necessiti, quan els necessiti! Hi trobarà productes com llets i farines per nens, preservatius, protectors solars, líquids de lentilles, pastes i raspalls de dents, biberons i xumets, vitamines, compreses i tot tipus de productes de primera necessitat.

Control de paràmetres sanguinis i tensió arterial

Desde la Farmàcia Canal Bellvehí, els oferim una prova analítica fàcil i fiable per poder saber en 3 minuts, els seus nivells en sang de colesterol, glucosa, triglicérids, àcid úric, creatinina, hemogobina i GTP. La prova és molt ràpida i totalment indolora, es realitza fent una petita punxada al dit, de la que n’extreiem una mostra de sang que analitzem i posteriormet obtenim els valors dels diferents paràmetres.

Col.locació d'arrecades

Disposem de la tecnologia per col.locar ràpidament arrecades de plata i titani hipoal.lergèniques a recent nescuts, nens i adults. Tenim un ampli ventall d’arrecades disponibles per tal que vosté esculli la que més li agradi i poder col.locarla al moment de forma indolora.

Intolerància Alimentària

Migranya? Dermatitis? Dolor abdominal? Vòmits? Diarrea?… Tots aquests símptomes poden ser deguts a una intolerància alimentària, el 60% de la població en té.

L’intolerància alimentària és la resposta anòmal.la de l’organisme davant de qualsevol aliment o aditiu alimentari. Realitzem proves d’intolerància alimentària totalment indolores i molt ràpides (menys de 10 minuts). Analitzem 190 aliments, dels següents grups: proteïnes animals, peix, fruites, pols i vegetals, bolets, llevats, sucres, espècies, minerals, sal, additius i conservants, condiments, estimul.lants, fibres i teixits, fruits secs, gramínies, llegums, productes làctics i verdures.

Amb els resultats d’aquesta prova podem dissenyar un tractament dietètic completament personalitzat per tal de millorar el seu estat de salut i qualitat de vida.

Diagnòstic de la pell

La nostre especialista en Diagnòstic Facial li oferirà de manera gratuita una estudi exhaustiu de la seva pell. Mitjançant una càmara exclusiva, analitzarà i posteriorment diagnosticarà la seva tipologia de pell i els seus punts forts i febles, oferint-li els tractaments que més s’adaptin a les seves necessitats amb l’objectiu de millorar el seu estat.

Tarjeta de fidelització XarxaFarma

Desde la Farmàcia Canal Bellvehí volem agraïr als nostres clients la seva fidelitat, oferint-los la tarjeta XarxaFarma amb la que podràn acumular totes les seves compres en productes de parafarmàcia, obtenint importants descomptes i l’accés a promocions exclusives. Aquesta tarjeta de fidelització es completament gratuïta, un cop omplerta aquesta sol.licitut, la rebrà a casa en un termini màxim de set dies.

Fòrmules Magistrals

Les fórmules magistrals comprenen tots els preparats individualitzats que s’elaboren a les farmàcies. Es troben en moltes presentacions o formes farmacéutiques: comprimits, càpsules, solucions, suspensions, gels, cremes, pomades,etc. Vosté podrà aconseguir a la nostre farmacia qualsevol fórmula magistral que li hagi precrit un metge.

 • Farmàcia Canal Bellvehí
  3.9
  Basado en 15 reseñas.
  powered by Google
  Chayma Chami
  Chayma Chami
  16:22 16 Apr 20
  Me ha atendido un hombre muy borde que ni siquiera me ha saludado. En definitiva trato pésimo.
  Sandra Puerta
  Sandra Puerta
  18:40 23 Jan 20
  Personal molt ben qualificat, bona atenció al client i transmeten molta confiança. Serveis complerts i de gran qualitat.
  Mireia Balliu
  Mireia Balliu
  21:49 06 Jul 19
  Atención y trato personalizado!
  helenhb95
  helenhb95
  10:28 29 May 19
  Personal muy agradable y con mucha variedad de productos
  Roger Gomez
  Roger Gomez
  20:45 30 Mar 18
  Una mes de tantes.
  Lola Guerrero
  Lola Guerrero
  12:58 14 Oct 17
  Buena atención al cliente, personal muy amable.
  Laurhichi treintaytres
  Laurhichi treintaytres
  19:11 25 May 17
  Buena atención al cliente
  GIRTIC Girona
  GIRTIC Girona
  19:43 13 Mar 17
  Bon servei al client, t'atenen amb molta professionalitat. Si demanes algun medicament que no tenen, t'el porten molt ràpid, el dia següent. Hi ha màquina 24 hores, amb productes de primera necessitat i llet en pols per nedons.
  emma martinez
  emma martinez
  12:10 10 Mar 17
  Andrea me atendió de maravilla..Gracias por ser tan amable cuando uno viene de fuera
  See All Reviews
  js_loader