Farmàcia Canal Bellvehí, des de 1974

La Farmàcia Canal Bellvehí es va fundar l’any 1974 i actualment esta regentada per la segona generació de farmacèutics. Ens hem anat adaptant progressivament als canvis constants que ha anat experimentant el sector farmacèutic, a base d’un esforç constant de tot el nostre equip, un conjunt de professionals amb un ampli coneixement i experiència del medicament i dels productes naturals.

Aquesta constant evolució de la medicina i la societat ens ha demanat una adaptació a d’altres solucions com la medicina natural o les teràpies alternatives com l’homeopatia, la naturopatia, l’aromaterapia, les flors de Bach, l’oligoteràpia, les sals de Schüssler… sempre sense renunciar a la medicina «tradicional».

A més, oferim un ampli ventall de serveis complementaris que fan de la nostra farmàcia un complet espai de salut a Girona on podran trobar els seus medicaments, realitzar una prova d’intolerància alimentaria, un diagnòstic de la pell, mesurar nivells de glucosa i colesterol, utilitzar el nostre dispensador de productes de parafàrmacia 24h, colocar arrecades, mesurar la tensió arterial, etc.

Els nostres valors: servei, orientació al client, qualitat

La nostre orientació al client i vocació de servei fa que sempre disposem de solucions per satisfer les seves necessitats i no deixem de seguir innovant i ampliant el nostre catàleg de serveis i productes, dia a dia, sempre oferint la màxima qualitat com un dels nostres objectius principals.

Una farmàcia solidària

Trobem que la solidaritat és un valor social essencial, per la qual cosa, aportem el nostre esforç col.laborant amb diferents associacions com la Creu Roja, l’associació DIPAMES (nens amb VIH-SIDA), Càncer i Vida, associacions de dones víctimes de la violència de gènere, etc. També colaborem amb el Punto Sigre recollint medicaments caducats o que ja no es necessiten i els lliurem a aquesta empresa encargada de reciclar-los.