Els nostres Serveis

Vingui a conèixer els nostres serveis: ajudes tècniques, controls de paràmetres sanguinis, estudis i diagnòstics del cabell o de la pell, proves d’intolerància alimentària, fòrmules magistrals, assessorament en productes naturals… tot el que necessiti per la seva salut i la de la seva família.

Atenció i consulta qualificades

El nostre equip és qualificat per respondre qualsevol tipus de consulta sobre medicaments, parafarmàcia i productes naturals i el seu ús, posologia i/o recomanacions.

Asessorament en productes naturals

Disposem dels millors productes naturals per tot tipus de necessitats. Homeopatia, flors de Bach, aromaterapia, oligoterapia, herboristeria, dietètica, olis essencials… totes les alternatives possibles, naturals i ecològiques.

Servei de Parafarmàcia 24H

El nostre dispensador de productes disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any li permetrà obtenir el producte de parafarmàcia que necessiti, quan els necessiti! Hi trobarà productes com llets i farines per nens, preservatius, protectors solars, líquids de lentilles, pastes i raspalls de dents, biberons i xumets, vitamines, compreses i tot tipus de productes de primera necessitat.

Control de paràmetres sanguinis

Desde la Farmàcia Canal Bellvehí, els oferim una prova analítica fàcil i fiable per poder saber en 3 minuts, els seus nivells en sang de colesterol, glucosa, triglicérids, àcid úric, creatinina, hemogobina i GTP. La prova és molt ràpida i totalment indolora, es realitza fent una petita punxada al dit, de la que n’extreiem una mostra de sang que analitzem i posteriormet obtenim els valors dels diferents paràmetres.

Ajudes tècniques

Volem que els nostres clients puguin trobar tot el que necessitn al nostre establiment. És per això que oferim ajudes tècniques per facilitar i millorar la seva qualitat de vida, com cadires de rodes, grues i elevadors per persones amb movilitat reduïda, llits i matalassos antiescares, llits mecanitzats, bastons, caminadors…

Consulti el nostre catàleg i podrà veure l’ampli ventall de possibilitats que li oferim.

Col.locació d'arrecades

Disposem de la tecnologia per col.locar ràpidament arrecades de plata i titani hipoal.lergèniques a recent nescuts, nens i adults. Tenim un ampli ventall d’arrecades disponibles per tal que vosté esculli la que més li agradi i poder col.locarla al moment de forma indolora.

Intolerància Alimentària

Migranya? Dermatitis? Dolor abdominal? Vòmits? Diarrea?… Tots aquests símptomes poden ser deguts a una intolerància alimentària, el 60% de la població en té.

L’intolerància alimentària és la resposta anòmal.la de l’organisme davant de qualsevol aliment o aditiu alimentari. Realitzem proves d’intolerància alimentària totalment indolores i molt ràpides (menys de 10 minuts). Analitzem 190 aliments, dels següents grups: proteïnes animals, peix, fruites, pols i vegetals, bolets, llevats, sucres, espècies, minerals, sal, additius i conservants, condiments, estimul.lants, fibres i teixits, fruits secs, gramínies, llegums, productes làctics i verdures.

Amb els resultats d’aquesta prova podem dissenyar un tractament dietètic completament personalitzat per tal de millorar el seu estat de salut i qualitat de vida.

Diagnòstic de la pell

La nostre especialista en Diagnòstic Facial li oferirà de manera gratuita una estudi exhaustiu de la seva pell. Mitjançant una càmara exclusiva, analitzarà i posteriorment diagnosticarà la seva tipologia de pell i els seus punts forts i febles, oferint-li els tractaments que més s’adaptin a les seves necessitats amb l’objectiu de millorar el seu estat.

Tarjeta de fidelització XarxaFarma

Desde la Farmàcia Canal Bellvehí volem agraïr als nostres clients la seva fidelitat, oferint-los la tarjeta XarxaFarma amb la que podràn acumular totes les seves compres en productes de parafarmàcia, obtenint importants descomptes i l’accés a promocions exclusives. Aquesta tarjeta de fidelització es completament gratuïta, un cop omplerta aquesta sol.licitut, la rebrà a casa en un termini màxim de set dies.

Fòrmules Magistrals

Les fórmules magistrals comprenen tots els preparats individualitzats que s’elaboren a les farmàcies. Es troben en moltes presentacions o formes farmacéutiques: comprimits, càpsules, solucions, suspensions, gels, cremes, pomades,etc. Vosté podrà aconseguir a la nostre farmacia qualsevol fórmula magistral que li hagi precrit un metge.

 • GIRTIC Girona
  GIRTIC Girona
  19:43 13 Mar 17
  Bon servei al client, t'atenen amb molta professionalitat. Si demanes algun medicament que no tenen, t'el porten molt ràpid, el dia següent. Hi ha màquina 24 hores, amb productes de primera necessitat i llet en pols per nedons.
  Lola Guerrero
  Lola Guerrero
  12:58 14 Oct 17
  Buena atención al cliente, personal muy amable, resaltar a la empleada Andrea, siempre con una sonrisa es muy amable y profesional.
  Roger Gomez
  Roger Gomez
  20:45 30 Mar 18
  Una mes de tantes.
  emma martinez
  emma martinez
  12:10 10 Mar 17
  Andrea me atendió de maravilla..Gracias por ser tan amable cuando uno viene de fuera
  Laurhichi treintaytres
  Laurhichi treintaytres
  19:11 25 May 17
  Buena atención al cliente
  Mostra els comentaris