Qué es la Medicina Ortomolecular?

A la Farmàcia Canal Bellvehi ens hem proposat ser el referent en productes naturals a Girona. Constantment anem introduint nous productes i així els hi podem oferir un tactament integral per tractar les seves doléncies i satisfer totes les seves necessitats.

Linus Pauling, dos cops guanyador del Premi Nobel, va definir la medicina ortomolecular com: «La medicina ortomolecular és la preservació de la bona salut mitjançant la variació de las concentracions al nostre organisme de substàncies que estan normalment presents i son necessaries per la salut». Per tant la medicina ortomolecular es basa en donar-li al nostre organisme, les vitamines, oligoelements, micronutrients i minerals que son necessaris per cubrir les necessitats i protegir-nos davant les enfermetas.

La darrera línia de productes que disposem son els Laboratorio COBAS. Aquest Laboratorio Alemany és un referent en el nutrició ortomolecular (Orthomol), probiótics (Symbiopharm) i la neteja i regeneració intestinal (Pascoe). Disposen d’una àmplia gama de productes per poder tractar diferents tipologies de patologies.

Si volen saber més sobre aquests Laboratoris, a la farmàcia Canal Bellvehi li explicarem al detall.