Noticies


Aquí trobarà les darreres noticies que hem publicat sobre temes de salut, a més d’anunciar les diferents promocions, serveis i productes de la Farmàcia.

Caudalie, tractaments cosmètics naturals.

Aquest mes de Novembre a la Farmàcia Canal Bellvehi de Girona hem introduït una nova línea de cosmètica natural, el Laboratori  CAUDALIE. Aquests basa la seva formulació en l’ús d’extractes de la vinya i del raïm, rics en princípis actius com el Resveratrol, Polifenols i Viniferina. La gama de productes és molt àmplia. Cremes hidratants, … Vols llegir més?


Les propietats de Triptófan (5-HTP) com a regulador del son i com a antidepressiu.

Amb el nostre desig de poder ajudar sempre als nostres clients, a la Farmàcia Canal Bellvehi, volem compartir amb vostès les propietats del Triptófan (5-HTP). És un aminoàcid essencial, per tant no el podem sintetitzar i l’única font és els aliments. És imprescindible per moltes funcions metabòliques entre les que destaca la seva capacitat per augmentar … Vols llegir més?


Personalitzi els xumets amb el nom dels seus fills

Vol fer un regal original a uns pares? Vol posar el nom del seu fill, nebot o net al xumet? Ara ja és possible! A la Farmàcia Canal Bellvehi disposem d’un nou servei per personalitzar els xumets dels seus fills. Podrà escollir quin tipus de lletra vol, així com el tipus i colors del xumet. … Vols llegir més?


Cansament? Falta de vitalitat? Conegui com combatre aquests estats

El ferro és el responsable del transport d’oxígen a les nostres cèl.lules i la vitamina C ajuda al nostre organisme a absorbir millor el ferro. Si tenim una carència de ferro o vitamina C, la conseqüència és que ens sentim cansats, amb falta de vitalitat. Certes situacions com la menstruació en les dones o una alimentació inadequada en … Vols llegir més?


Flora intestinal: La base per una salud òptima.

Una alimentació desequilibrada, prendre antibiótics, persones amb defensas baixes, diarreas, colon irritable, al.lèrgies, sinusitis, pells atópiques, intoleràncies alimentaries i d’altres situacions poden necessitar l’aport d’un suplement de probiótics (flora bacteriana intestinal). L’importància de la flora de l’intestí, recau en que aquests, és la primera línia de defensa del nostre organisme devant dels microorganismos patògens externs. … Vols llegir més?


Qué es la Medicina Ortomolecular?

A la Farmàcia Canal Bellvehi ens hem proposat ser el referent en productes naturals a Girona. Constantment anem introduint nous productes i així els hi podem oferir un tactament integral per tractar les seves doléncies i satisfer totes les seves necessitats. Linus Pauling, dos cops guanyador del Premi Nobel, va definir la medicina ortomolecular com: … Vols llegir més?


Els laboratoris Solgar

Els laboratoris Solgar són mundialment coneguts com a laboratoris de suplemets naturals, per millorar en el benestar i la salud de les persones. A la farmàcia disposem de molts dels seus productes, com per exemple per millorar la diabetis (cromo picolinato) teanina i vitamines pel cansament del dia dia, melatonina per ajudar a dormir, àcids … Vols llegir més?


Netegi el seu organisme i prepari’l per la tardor

Després de les vacances d’estiu, amb l’oxidació del Sol o els excessos amb el menjar el seu cos necessita netejar els organs i eliminar radicals lliures. Això ho aconseguirà amb un producte natural amb efectes drenants i depuratius. Amb Ergylixir dels laboratoris Nutergia podrà netejar el seu organisme, únicament prenent un tap del producte amb … Vols llegir més?


Factors de transferència: la revolució pel seu sistema inmunitari

Els factors de transferència són les molécules encargades de transferir l’informació inmunitària. Per exemple de mare a fill, en el moment de beure la llet materna, el nadó rep de la mare l’informació per poder fer front a enfermetats, millorant molt el seu sistema inmunitari. A la Farmàcia hem incorporat els productes Riovida, Transfer Factor … Vols llegir més?


Qué és l’Omega 3?

L’Omega-3 és un àcid gras poliinsaturat del que en sentim a parlar molt darrerament. El cos no el pot sintetitzar, pel que es considera essencial (ha de ser ingerit amb la dieta). La prestigiosa revista American Journal of Medicine relaciona el consum d’àcids grassos Omega-3 amb la reducció de la possibilitat de patir mort sobtada, … Vols llegir més?


Un perill de l’estiu: els mosquits

Comença l’època de calor i amb ella els mosquits. L’aparació fa pocs anys del mosquit tigre (Aedes albopictus) a Catalunya provinent del Sud-Est Asiàtic ha provocat un augment en el número i intensitat de les picades de mosquit. La millor manera de evitar les seves molestes picades, és utilitzant repelents naturals o químics eficaços contra … Vols llegir més?


Recomanat: Nou Anticelulític Singuladerm

Desde la farmàcia Canal Bellvehi creiem fermement amb els laboratoris Singuladerm, experts en Cosmética Molecular. Aquest laboratori acaba de treure al mercat l’innovador anticelul.lític Xpert Slimpeptide. A part d’un tacte boníssim, aquest conté dos principis actius molt eficaços en la prevenció i disminució de la celul.lítis, el Silusyane TM i la Cafeina. Aquests penetren a … Vols llegir més?


Què vol dir FPS 50? Tot sobre la protecció solar

Tots sabem que els fotoprotectors solars tenen un índex, i que quan més gran sigui més ens protegeixen del sol, pero que vol dir realement aquest número? Hi ha filtres solars de protecció solar FPS 25, 40, 50, 100… aquest índex medeix la capacitat protectora del filtre solar davant els efectes nocius de la radiació … Vols llegir més?


Ja tenim vending de parafarmàcia 24H!

Desde el mes de Juny a la farmàcia Canal Bellvehi, disposarem d’una innovadora màquina “vending”, dispensadora de productes de Parafarmàcia que donarà servei 24h al dia, els 365 dies de l’any. Hi podran trobar tot tipus de productes, desde llets i farines per nadons, preservatius, lubricants, fotoprotectors solars, xumets, líquid de lents de contacte, raspalls … Vols llegir més?