La Farmàcia

La Farmàcia Canal Bellvehí es va fundar l’any 1974 i actualment esta regentada per la segona generació de farmacèutics. Ens hem anat adaptant progressivament als canvis constants que ha anat experimentant el sector farmacèutic, a base d’un esforç constant de tot el nostre equip, un conjunt de professionals amb un ampli coneixement i experiència del medicament i dels productes naturals.

Aquesta constant evolució de la medicina i la societat ens ha demanat una adaptació a d’altres solucions com la medicina natural o les teràpies alternatives com l’homeopatia, la naturopatia, l’aromaterapia, les flors de Bach, l’oligoteràpia, les sals de Schüssler… sempre sense renunciar a la medicina “tradicional”.

A més, oferim un ampli ventall de serveis complementaris que fan de la nostra farmàcia un complet espai de salut a Girona (Palau) on podran trobar els seus medicaments, realitzar una prova d’intolerància alimentaria, un diagnòstic de la pell i del cabell, el nostre dispensador de productes de parafàrmacia 24h, mesurar la pressió arterial, demanar assesorament i recomanacions, etc.

Els nostres valors: servei, orientació al client, qualitat, solidaritat

La nostre orientació al client i vocació de servei fa que sempre disposem de solucions per satisfer les seves necessitats i no deixem de seguir innovant i ampliant el nostre catàleg de serveis i productes, dia a dia, sempre oferint la màxima qualitat com un dels nostres objectius principals.

A més, trobem que la solidaritat és un valor social essencial, per la qual cosa, aportem el nostre esforç col.laborant amb diferents associacions com la Creu Roja, l’associació DIPAMES (nens amb VIH-SIDA), Càncer i Vida, associacions de dones víctimes de la violència de gènere, etc. També colaborem amb el Punto Sigre recollint medicaments caducats o que ja no es necessiten i els lliurem a aquesta empresa encargada de reciclar-los.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone